Et forsøg på et overblik

Man kan ikke melde sig ind og man kan ikke melde sig ud. Sådan har det været i BIB siden starten i 1991. Man kommer bare, deler to hold og spiller (fodbold) til man synes man ikke kan mere. Næste gang kommer man igen og sådan fortsætter det. Nogen kommer ikke igen - og pludselig gør de alligevel. 

Gennem årene - mere end 27 år - har der været rigtig mange boldspillere på banen. Vi kan ganske enkelt ikke huske alle. Men nogle har navne, som vi har tildelt dem efter hævdvundne ritualer, andre har bare kommet flittigt og har gjort indtryk. Af og til har vi lavet lister med telefonnumre, adresser og e-mail-adresser.

Nogle har vi ikke set i årtier. De er ikke nødvendigvis glemt af den grund. Andre er kommet til for nylig og spiller ofte om tirsdagen.

Min hensigt er at etablere en liste over BIB'ere, der stadig er aktive eller har været aktive i nyere tid. Og - en liste over de tilbagetrukne, dem der stilfærdigt har holdt sig borte fra banen i længere tid, men som stadig fylder i BIB's historie og forhåbentlig endnu kan finde på at møde op, når vi i vinterhalvåret fejrer sæsonafslutning, julefrokost og generalforsamling. 

                 

Log ind her for at se BIB's medlemsliste