- NYHEDER -

07-11-2018

Så fik vi holdt Åben Band Aften

Lørdag, den 3. november afholdt vi for første gang Åben Band Aften i forsamlingshuset. 

Programmet startede kl. 16.00 med Solstorm, som til daglig øver i øveklubben her i forsamlingshuset. Solstorm spillede et stærkt sæt syret stoner-rock med masser af guitarlyd. Solstorm skriver selv deres materiale, og dem glæder vis os bestemt til at høre igen - både på hjemmebane i forsamlingshuset og ude i byen 

Solstorm

Efter Solstorm gik De Gamle Travere på scenen og spillede et sæt gode gamle rock klassikere. Her var alt fra Eric Clapton over Creedence Clearwater Revival og Beatles til Gasolin' og Shubidua. Tydeligvis en flok rutinerede herrer, som kunne deres kram.

De Gamle Travere

Kl. 18 gik Nøgne Klipper på scenen. De spillede et sæt med covers af en række mere eller mindre mainstream numre udsat for egen fortolkning. Sættet blev derudover krydret med et enkelt hjemme-komponeret nummer. 

Nøgne Klipper

Herefter var det tid til Tvetydigt Afslag. Kasper, Mads og Simon spillede et skarpt sæt med egne sange med danske tekster - hårdt, lidt punket og med en super energi. Dem kommer vi forhåbentligt også til at høre meget mere til.

Tvetydigt Afslag

Aftenens sidste band var Some Kind of Monster. Masser af pedaler, Flying Vs og hårdtslående metal covers af bl.a. Iron Maiden of Metallica. Det var Some Kind of Monster's debut på scenen - men sikken debut og en fantastisk afslutning på aftenen!

 Some Kind of Monster

Efter sidste band var scenen åben og Laurits afsluttede dagen med 4-5 solo-sange.

 Laurits

Se iøvrit aftenens billedgalleri HER

1000 tak til alle de deltagende bands og til alle dem, som valgte at lægge vejen forbi forsamlingshuset og bakke bands og arrangementet op.

Også mange tak til forsamlingshusets tekniske crew, Jan, Bjarne, Torben, Lisbeth og Jakob, som lavede lyd hele dagen! 

Jakob og Lisbeth

Og tak til Mette, som passede baren.Mette

26-08-2018

Vinterbal 2019

Så datoen for årets Vinterbal lagt, og vær lige opmæksome på, at det i år ikke er den sidste fredag i november, men den næstsidste ballet falder på.

 

Vinterbal i Ollerup Forsamlingshus

fredag d. 16. november

 

Fredag d. 16. november, skydes en af årets allersjoveste fester af i Ollerup Forsamlingshus – og sådan har det været de sidste 22 år, for som der synges i Vinterbalssangen:

 

Vi ser jer alle dukke op

Mod Ollerup i en stor lystig flok

I kommer helt fra Sibirien af

Fra Hundstrup og Øster Skerninge

Og se der er jo dem fra Ulbølle

Det var da godt at de kom med.

 

Dertil kunne man passende føje et vers til, om alle vores søde venner fra Svendborg og omegn, der for længst har fået øje på, hvad det lille gule hus på prærien kan præstere sådan en aften.

Dem der er bekendt med denne dejlige fest, skal nok komme under alle omstændigheder, og nye vinterbalsgængere kan passende begynde her. Alle er så hjerteligt velkomne, i den altid varme og inkluderende stemning, der helt automatisk sænker sig over Ollerup Forsamlingshus, når rammen er sat til en god gang fest og fællesskab.

 

Klokken 18.00 vil dørene således atter i år blive slået op, ind til det den feststemte sal, hvor Carl og Morten allerede befinder sig bag violin og klaver. Klokken ca. 19 er kokken klar med den altid udsøgte menu. Klokken ca. 20.30 findes Vinterbalssangen frem og sætter gang i Åben Scene, hvor alt; fra trylleri og korsang til troldmænd og poeter vil udfolde sig, indtil klokken ca. 22 hvor det helt sublime, tæt swingende, syv mands store danseorkester FeezessChool er spændt til bristepunktet.

 

Indgangen koster 100 kr. og det gør middagen også. Middagen bestilles via husets hjemmeside eller direkte på billet.dk hvor man også kan købe entrebillet, Entrebillet kan også købes i døren. 

Der kan bestilles op til 80 menuer. Når disse er udsolgt, må man bare komme uden at spise.

 

 

Som sædvanlig går hver en krone af overskuddet fra Vinterballet til Egebjerg Øveklub, der er en af de mange foreninger der holder til i Ollerup Forsamlings og Aktivitetshus, der også huser Ollerup Ungdomsklub, Børnefilmklubben Udgårdsbiffen, Olferts Søde Venner inkl. Koncert Arrangørerne og fodboldklubben BIB.

Køb billetter!